Lijf-Spraak - Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training - Amersfoort

Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training
Amersfoort

Jozé Voskuilen - Mijn motto: Elk mens heeft een wijs lichaam.

Workshops

Workshop: Vrouw(en) in Verbinding.

... van alle prachtige vrouwen, jong, oud en middelbaar, die elkaar opzoeken, die zich inspannen om moeder- zuster- dochter voor elkaar te zijn, die inzien dat zij een waar toevluchtsoord voor elkaar zijn...

Voor hen… voor al hun pelgrimstochten ondernemende harten…. mogen zij altijd elkaar vinden en elkaar niet links laten liggen maar bij elkaar in de buurt blijven en elkaar versterken. (Clarissa Pinkola Estès)

Wil je graag..

  • beter je behoeftes en grenzen kunnen aangeven tov andere vrouwen?
  • voorbij het praten, regelen en druk bezig zijn- een diepere verbinding met vrouwen?
  • ontdekken hoe jij als vrouw je eigen plek inneemt en ervaren hoe andere vrouwen dit doen?
  • je meer verbinden met de vrouwen in jouw geschiedenis?

In deze tweedaagse workshop onderzoek je in de veilige bedding van een vrouwengroep, hoe je op jouw unieke manier verbinding maakt met andere vrouwen. Zonder jezelf te verliezen, tekort te doen of klein te maken. Je bent welkom met alles wat er is. Je ervaart de kracht van de vrouwenlijn. Je voedt en inspireert elkaar. Met deze nieuwe inzichten en ervaringen ga je naar huis.

We werken ervaringsgericht en maken gebruik van lichaamswerk, meditatie, beweging, spel, inquiry. Met respect voor jouw eigenheid en met oog voor een veilige setting begeleiden wij deze workshop. Je bent van harte welkom!

De workshop geef ik samen met Ida Jonniaux  (lichaamsgericht therapeut, coach en trainer) www.vindeentherapeut.be/ida-jonniaux-melle

Praktische informatie:

Zie agenda voor de volgende workshop.  

                                                                                                                        

Workshop: Lekker in je lijf.

Ervaren van lichaamswerk, dat is wat de workshop "Lekker in je Lijf" je biedt. In een mooie en veilige setting op adem komen. De signalen van je lijf ervaren en volgen. Hierdoor kun je nieuwe ervaringen opdoen die goed zijn voor jou. Dit geeft ontspanning, plezier en kracht. We werken met beweging, adem en contactoefeningen.

De volgende workshop staat gepland op.