Lijf-Spraak - Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training - Amersfoort

Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training
Amersfoort

Jozé Voskuilen - Mijn motto: Elk mens heeft een wijs lichaam.

Training: Fit in Balans.

In balans zijn is een voortdurende verandering van beweging ©

 

Ben je vaak moe, heb je moeite met inslapen of doorslapen en/of heb je het gevoel opgeslokt te worden door de hectiek van alle dag? Verlang je naar meer rust in je hoofd en meer balans in je werk, thuis of op een ander vlak maar vind je de tijd niet om tot jezelf te komen. Dan nodig ik je van harte uit om in beweging te komen en te ontdekken dat in balans zijn een voortdurende verandering van beweging is.

 

In deze training van 8 avonden wordt je uitgenodigd om je eigen vitaliteit en levensenergie te voelen en te volgen. Door steeds weer vanuit openheid af te stemmen in wat, jij nu…op dit  moment nodig hebt.

 

Op een lichaamsgerichte manier krijg je praktische oefeningen om thuis en tijdens je werk toe te passen. Wat heb je nodig in welke situatie? Door focussen, beweging, adem en expressie, ga je ervaren wanneer je energie moet opladen of juist ontladen? Hierdoor ben je meer ontspannen, vitaal en in balans en kun je "jouw ik" makkelijker in de wereld zetten.

 

Er staat geen training gepland.

Zie agenda.

 

Basiscursus Leven in je Lijf.

Tijdens deze cursus leer je wat jouw lijf je te vertellen heeft. Niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel en mentaal. Als je je goed voelt in je lijf, merk je dit direct aan je energie en levendigheid.

Meer aandacht voor je lichaam betekent ook: minder in je hoofd zitten. Meer luisteren naar je gevoel. Intuïtiever reageren, met meer spontaniteit, zoals dat werkelijk bij je past in plaats van zoals je hebt aangeleerd. Zelfbewustzijn, je kracht voelen, je eigen keuzes bepalen. Meer leven in je lijf.
In de cursus ga je met behulp van ademhaling, contact en lichaamsgerichte oefeningen op reis door je lijf en je leven. Je leert met aandacht te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Zelfverzekerder, meer zelfvertrouwen, meer energie en levendiger worden zijn belangrijke effecten van de cursus.

De cursus "Leven in je Lijf" bestaat uit 10 dagdelen van 2 ¾ uur.

De cursus geef ik altijd samen met een co-trainer en/of studenten in opleiding tot therapeut.
Deze cursus wordt op meer dan 15 plaatsen in Nederland en België gegeven.
Voor meer informatie: www.leveninjelijf.nl

Er staat geen basiscurus gepland. Zie agenda.

 

In de vervolgcursus leer je meer over je karakterstijl en over de belemmeringen, valkuilen en kwaliteiten die deze je biedt. Je krijgt meer zicht op de karakterpatronen, hun oorsprong in je levensgeschiedenis.