Lijf-Spraak - Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training - Amersfoort

Praktijk voor lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, coaching en training
Amersfoort

Jozé Voskuilen - Mijn motto: Elk mens heeft een wijs lichaam.

Workshops

Workshop Vrouw(en) in verbinding

   ... van alle prachtige vrouwen, jong, oud en middelbaar, die elkaar opzoeken, die zich inspannen om moeder- zuster- dochter voor elkaar te zijn, die inzien dat zij een waar toevluchtsoord voor elkaar zijn… (Clarissa Pinkola Estès)           

In deze tweedaagse workshop onderzoek je in de veilige bedding van een vrouwengroep, hoe je op jouw unieke manier verbinding maakt met andere vrouwen. Zonder jezelf te verliezen, tekort te doen of klein te maken. Je bent welkom met alles wat er is. Je ervaart de kracht van de vrouwenlijn. Je voedt en inspireert elkaar. Met deze nieuwe inzichten en ervaringen ga je naar huis.

We werken ervaringsgericht en maken gebruik van lichaamswerk, meditatie, beweging, spel, inquiry. Met respect voor jouw eigenheid en met oog voor een veilige setting begeleiden wij deze workshop.

Op  zaterdag 18 mei kun je kennismaken met de workshop van 13.30 - 16.00 uur. meer informatie of aanmelden

Deze 2 daagse workshop geef ik samen met mijn collega Joyce van Moorsel op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Tijd: 10.00 tot 17.30 uur (inloop vanaf 9.45) Locatie: Daam Fokkemalaan 22, Amersfoort Prijs: € 250, - (incl. thee met wat lekkers)

meer informatie of aanmelden Deelname is op volgorde van aanmelding. Je ontvangt een bevestiging en verdere informatie.

 

Lef en plezier.

"Leven van uit de ontmoeting met de rebel in jou".

Deze dag staat in het teken van de ontmoeting met de rebel in jou. Je maakt contact met jouw (eigen)wijsheid, speelsheid en nieuwsgierigheid. Via lichaamswerk kom je in contact met jouw vitaliteit, lef en plezier. Wat gebeurt er als jouw rebel vrij mag bewegen en onderzoeken in contact? Ben jij ook benieuwd wat contact met jouw rebel jou brengt. Wij steken in op een dag vol verwondering en plezier.

Via verschillende vormen van lichaamswerk kom je in contact met jouw oorspronkelijke speelsheid en nieuwsgierigheid. De vormen die we je o.a. laten ervaren zijn:

Bio-Energetica, Reichiaans ademwerk, Bewegen op muziek, Inquiry en Psycho-drama

Deze workshop geef ik samen met mijn collega Joyce van Moorsel en staat gepland op zaterdag 13 april 2024. Tijd: 10.00 - 18.00 uur. Je bent van harte welkom om op deze dag jou vreugde en vrijheid van jouw rebel te ontmoeten en voelen.

meer informatie of aanmelden Deelname is op volgorde van aanmelding. Je ontvangt een bevestiging en verdere informatie.

 

Loslaten en verlangen

Vanuit jouw hart in verbinding met het thema LOSLATEN en VERLANGEN.

Deze dag staat in het teken van het hart. Via lichaamswerk kom je in contact met jouw vitaliteit en hartsverlangen. Ook onderzoek je wat jou op dit moment mogelijk belemmert om vanuit dit verlangen, jouw leven vorm te geven. Door los te laten wat jou niet langer dient, creëer je letterlijk meer ruimte om jouw vitaliteit en verlangen nog meer de wereld in te brengen.

Via verschillende vormen van lichaamswerk kom je in contact met jouw bewuste en onbewuste belemmeringen en verlangens. De vormen die we je o.a. laten ervaren zijn:

Bio-Energetica, Reichiaans ademwerk, Bewegen op muziek, Inquiry, Licht ritueel 

Deze workshop geef ik samen met mijn collega Joyce van Moorsel op zondag 9 juni 2024. Tijd: 10.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 9.45) Locatie: Daam Fokkemalaan 22, Amersfoort Prijs: € 125, - (incl. thee met wat lekkers)

meer informatie of aanmelden Deelname is op volgorde van aanmelding. Je ontvangt een bevestiging en verdere informatie.

Review:

Wat een bijzondere dag rondom ‘loslaten en verlangen’ hebben we gevolgd bij Jozé en Joyce. Vanuit een veilige bedding en onder zorgvuldige begeleiding alleen én samen in beweging, ademwerk, symboolwerk en rituelen loslaten wat niet meer dienend is aan onze kern en contact maken met het hartsverlangen. Dat helemaal inademen en omarmen. Het trilt na en nieuwe bewegingen ontvouwen zich. Een ware aanrader om dit samen als koppel  te doen. 

Peter en Gerda